Είναι τα ηλεκτρονικά τσιγάρα κατάλληλα για όλους ?

-Το ηλεκτρονικό τσιγαρο απευθύνεται σε όσους έχουν εθιστεί πολύ στον καπνό του τσιγάρου και θέλουν να βρουν ένα τρόπο να το ελαττώσουν ή ακόμα και να απαλλαγούν από αυτό.

 -Απευθύνεται σε όσους θέλουν να αυξήσουν τις αντοχές τους και να μην συνεχίσουν να βλάπτουν τον οργανισμό τους με το κάπνισμα.

 -Το ηλεκτρονικό τσιγαρο απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν να καπνίζουν ελεύθερα παντού, εφόσον το κάπνισμα απαγορεύεται σε όλους τους κλειστούς χώρους.

 -Απευθύνεται σε όσους έχουν καταλάβει το κακό που κάνει το κάπνισμα και θέλουν να βρουν έναν τρόπο να το κόψουν. Μία βοήθεια στη προσπάθεια τους είναι το ηλεκτρονικό τσιγάρο.

 -Το ηλεκτρονικό τσιγάρο απευθύνεται σε όσους θέλουν μία πιο υγιεινή ζωή.

 -Σε όσους έχουν βαρεθεί την κακοσμία του τσιγάρου, τις στάχτες, τα αποτσίγαρα, τον τσιγαρόβηχα και όλα τα υπόλοιπα αρνητικά του τσιγάρου.

 -Το ηλεκτρονικό τσιγάρο απευθύνεται σε αυτούς που δεν είναι διαθέσιμοι να ξοδεύουν άλλα χρήματα για τον καπνό του τσιγάρου, που μόνο κακό προκαλεί στην υγεία τους.

 -Τέλος, το ηλεκτρονικό τσιγάρο απευθύνεται σε καπνιστές που δεν θέλουν να βλάπτουν τους γύρω τους και τα παιδία τους μέσω του παθητικού καπνίσματος.

       Με Αγορές 30 € και άνω          Δωρεάν Μεταφορικά

   Μόνο 2€ αν πληρώσετε με            Αντικαταβολή.

  

  

   

   

 
PayPal Logo

           

 

e-kapnisma.gr