Πως χρησιμοποιείται το ηλεκτρονικό τσιγάρο ?

Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα είναι πολύ εύκολα στην χρήση. Κάθε ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι άκαμπτο, δεν σπάει και μπορεί να αποθηκευτεί σε τσάντες, τσέπες, συρτάρια καθώς και οποιοδήποτε άλλο σημείο. Ακολουθούν οι οδηγίες χρήσης των προϊόντων μας :
 
-Το ηλεκτρονικό τσιγάρο θέλει κάπως διαφορετικό χειρισμό από ό,τι το κανονικό τσιγάρο. Αυτή η διαφορά εντοπίζεται περισσότερο στον τρόπο που ο χρήστης τραβάει την τζούρα. Λόγω της φύσης της κατασκευής του το η.τ. χρειάζεται κάποιον χρόνο για να προλάβει να ατμοποιήσει το υγρό την ώρα που περνάει από την αντίσταση. Αν και αυτό γίνεται ακαριαία όταν η τζούρα είναι απαλή και μακρόσυρτη, δυσκολεύεται όμως αν κάνουμε απότομες, κοφτές και δυνατές τζούρες ή πάρα πολλές απανωτές χωρίς ούτε 1΄΄ διάλειμμα μεταξύ τους. Σε μια τέτοια περίπτωση "άγαρμπου" χειρισμού, υπάρχει περίπτωση το φιτίλι της αντίστασης να μην προλάβει να ποτίσει με υγρό ξανά και να φέρει γεύση καμένου, ελάχιστο ατμό ή υγρό στο επιστόμιο.

-Κάτι άλλο που χρειάζεται να έχετε υπόψιν σας είναι ότι χρειάζεται ένας μικρός προγραμματισμός ώστε να μην ξεμείνετε από υγρό ή από μπαταρία. Θα πρέπει να φροντίζετε οι μπαταρίες σας να είναι φορτισμένες, γι' αυτό και μία δεν είναι αρκετή, αφού την ώρα που θα φορτίζει αυτή, εσείς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δεύτερη, και καλό είναι να έχετε και μια τρίτη για κάθε ενδεχόμενο. Αυτός ο "προγραμματισμός" είναι που κάνει τους χρήστες να στρέφονται όλο και πιο πολύ σε συσκευές με μεγάλες μπαταρίες και μεγάλα δοχεία υγρού για μεγαλύτερη αυτονομία.

-Για να έχετε ένα μέτρο σύγκρισης, ένα καλό η.τ. που μοιάζει με κανονικό τσιγάρο και έχει περίπου το ίδιο μέγεθος μπορεί να κρατήσει μέχρι 2 ώρες περίπου με μέτρια χρήση. Ένα που δεν μοιάζει και τόσο με κ.τ. και έχει μεγαλύτερο μέγεθος, με δυσκολία μια μέρα, ενώ τα mod με αρκετά μεγαλύτερο μέγεθος μπορεί να ξεπεράσουν και τις δύο μέρες με μέτρα χρήση.Αν το μέγεθος δεν παίζει ρόλο για σας, είναι προφανές ποια θα είναι η επιλογή σας.


       Με Αγορές 30 € και άνω          Δωρεάν Μεταφορικά

   Μόνο 2€ αν πληρώσετε με            Αντικαταβολή.

  

  

   

   

 
PayPal Logo

           

 

e-kapnisma.gr