Πώς λειτουργεί το ηλεκτρονικό τσιγάρο?

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι ένας νέος, επαναστατικός εναλλακτικός τρόπος καπνίσματος. Μοιάζει, έχει την ίδια αίσθηση και την ίδια γεύση με τα παραδοσιακά τσιγάρα, ενώ ταυτόχρονα παρέχει στους καπνιστές όλη την ευχαρίστηση που προσδοκούν από το κάπνισμα, χωρίς όμως πολλά από τα προβλήματα.
 
 Τα κύρια μέρη του ηλεκτρονικού τσιγάρου είναι τρία 1. Ο ατμοποιητής που είναι συνήθως το μεσαίο τμήμα της όλης συσκευής. 2. Η μπαταρία που αποτελεί και το μεγαλύτερο κομμάτι του συνόλου του η.τ.. και βρίσκεται στο τελείωμα της συσκευής (από τη μεριά της «καύτρας» θα λέγαμε). 3. Το «φιλτράκι» (χώρος αποθήκευσης του υγρού και επιστόμιο) που βρίσκεται συνήθως στο τμήμα που είναι πιο κοντά στο στόμα μας όταν τραβάμε μια τζούρα. 
 
Το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν χρειάζεται να το ανάψετε. Είναι μία μη εύφλεκτη συσκευή που αποτελείται από ένα μικροεπεξεργαστή, μια μικρή επαναφορτιζόμενη μπαταρία και ένα ανταλλακτικό φίλτρο που περιέχει νερό, προπυλενογλυκόλη, νικοτίνη (εφόσον το επιλέξετε) και αρωματικές ουσίες που μιμούνται την γεύση του καπνού (ή οποιαδήποτε από τις άλλες γεύσεις διαλέξετε).
 
Όταν εισπνεύσετε από το ηλεκτρονικό τσιγάρο, ξεκινάει μια διαδικασία ατμοποίησης που απελευθερώνει «καπνό» ο οποίος στην πραγματικότητα είναι ατμός που διαλύεται στον αέρα σε μερικά δευτερόλεπτα. Συμπερασματικά, το ηλεκτρονικό τσιγάρο μιμείται όλες τις φυσικές και συναισθηματικές απολαύσεις του παραδοσιακού καπνίσματος.

       Με Αγορές 30 € και άνω          Δωρεάν Μεταφορικά

   Μόνο 2€ αν πληρώσετε με            Αντικαταβολή.

  

  

   

   

 
PayPal Logo

           

 

e-kapnisma.gr