Σε τι διαφέρουν τα ηλεκτρονικά τσιγάρα μεταξύ τους?

-Σε ποιότητα κατασκευής και αντοχή: Ίσως η μεγαλύτερη απογοήτευση όσων δοκίμασαν το ηλεκτρονικο κάπνισμα προήλθε από το γεγονός πως αγόρασαν το λάθος ηλεκτρονικο τσιγαρο. Και λέγοντας το λάθος ηλεκτρονικο τσιγαρο αναφερόμαστε σε οποιαδήποτε συσκευή ηλεκτρονικού καπνίσματος η οποία δεν είναι ποιοτική, δεν είναι ανθεκτική και κατά συνέπεια δεν έχει και καλές αποδόσεις! Τα “κακά” ηλεκτρονικα τσιγαρα σταματάνε να βγάζουν καπνό ή χαλάνε εντελώς μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα (ακόμα και μέσα σε λίγα λεπτά). Τα ποιοτικά ηλεκτρονικα τσιγαρα θα σας συνοδεύσουν απροβλημάτιστα ίσως και για χρόνια! Πριν αγοράσετε ηλεκτρονικό τσιγάρο, δώστε μεγάλη σημασία στην εγγύηση που το συνοδεύει. 


-Στην καταλληλότητα τους: Όπως συμβαίνει και με τα τρόφιμα που τρώμε ή οτιδήποτε άλλο αγοράζουμε, κάποια είδη ηλεκτρονικών τσιγάρων δεν είναι κατάλληλα. Προτιμήστε τα ηλεκτρονικά τσιγάρα που φέρουν όλες τις σημαντικές πιστοποιήσεις και αναλύσεις. 


-Στην τιμή: Σε γενικές γραμμές, τα ηλεκτρονικά τσιγάρα που πωλούνται σε εξευτελιστικές τιμές δεν είναι και ποιοτικά. Εν αντίθεση όμως, μην θεωρήσετε πως τα πιο ακριβά ηλεκτρονικά τσιγάρα είναι πάντα και τα καλύτερα! 


-Σε άλλες λεπτομέρειες: Με τον ίδιο τρόπο που τα κινητά τηλέφωνα ή τα αυτοκίνητα διαφέρουν μεταξύ τους (ενώ στην ουσία κάνουν την ίδια δουλειά), έτσι και τα ηλεκτρονικά τσιγάρα διαφέρουν αρκετά το ένα με το άλλο. Η ευκολία του τραβήγματος του καπνού, η ποσότητα του καπνού που παράγεται και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι μόνο μερικές από τις πολλές λεπτομέρειες που διαφοροποιούν τα διάφορα ηλεκτρονικά τσιγάρα που κυκλοφορούν στην αγορά.

       Με Αγορές 30 € και άνω          Δωρεάν Μεταφορικά

   Μόνο 2€ αν πληρώσετε με            Αντικαταβολή.

  

  

   

   

 
PayPal Logo

           

 

e-kapnisma.gr