Τι είναι οι μπαταρίες του ηλεκτρονικού τσιγάρου και πόσο διαρκούν?

 Εκτός όμως από τον ατμοποιητή που είναι το κύριο εξάρτημα του ηλεκτρονικού τσιγάρου, χρειάζεται και μια μπαταρία για να δίνει ρεύμα στην αντίσταση του ατμοποιητή που θερμαίνεται ώστε να ατμοποιηθεί το υγρό. Εκτός από τα βολτ, βατ κτλ., αυτό που παίζει επίσης μεγάλο ρόλο στη συμβατότητα μεταξύ μπαταριών και ατμοποιητών είναι το σπείρωμα (οι βόλτες που βιδώνει η μπαταρία και ενώνεται με τον ατμοποιητή).
 Οι μπαταρίες των η.τ. είναι επαναφορτιζόμενες λιθίου (εκτός αν πρόκειται για συσκευή – δείγμα, μιας χρήσης). Υπάρχουν μπαταρίες αυτόματες που παίρνουν μπρος με την εισπνοή αλλά και manual (χειροκίνητες) με κουμπάκι που το πατάει ο χρήστης όταν τραβάει τη τζούρα.
Ανάλογα με το μέγεθος της μπαταρίας που θα επιλέξετε :
Οι μπαταρίες με ισχύ 650mah διαρκούν για 6,5 ώρες συνεχούς χρήσης. Οι μπαταρίες με ισχύ 1000mah διαρκούν για δέκα ώρες συνεχούς χρήσης.

Κάθε μπαταρία πρέπει να φορτιστεί για 6-8 ώρες πριν την πρώτη χρήση. Επόμενες φορτίσεις διαρκούν περίπου 2 ώρες. Μπορείτε να επαναφορτίσετε κάθε μπαταρία περισσότερες από 300 φορές, πριν τελειώσει η ωφέλιμη ζωή της.

Όταν η μπαταρία αποφορτιστεί, η ενδεικτική λυχνία θα αναβοσβήσει για 10 φορές σε 9 δευτερόλεπτα. Σας συνιστούμε να έχετε πάντοτε μαζί σας μία έξτρα μπαταρία.

       Με Αγορές 30 € και άνω          Δωρεάν Μεταφορικά

   Μόνο 2€ αν πληρώσετε με            Αντικαταβολή.

  

  

   

   

 
PayPal Logo

           

 

e-kapnisma.gr